Освітяни Луганщини підтримують ініціативи голови Луганської обласної державної адміністрації Ю.Г. Гарбуза



7 квітня 2017 року 0 10.00 в облдержадміністрації за ініціативи голови Луганської обласної державної адміністрації-керівника військово-цивільної адміністрації Ю.Г. Гарбуза пройшла робоча зустріч з молодими педагогами області – членами «Асоціації освітян Луганщини». У зустрічі також взяли участь директор Департаменту освіти і науки Ю.В. Стецюк та голова «Асоціації освітян Луганщини» В.І. Артюшенко.

Під час зустрічі очільник області звернувся до молодих освітян із закликом займати активну  життєву позицію, бути провідниками сучасних ідей та мати впевненість у корисності та значущості своєї роботи і гарантував особисту підтримку  ініціатив освітян. Саме на  молодих професійних, рішучих людей сьогодні покладається  надія на позитивні зміни у  громадському житті області. Юрій Гарбуз висловив сподівання на те, що лави асоціації будуть поповнюватися новими перспективними та небайдужими педагогами.

Члени асоціації  підтримали акцію «Луганщина у нас одна», яка спрямована  на об’єднання усіх жителів області та реінтеграцію в українське суспільство жителів тимчасово окупованих територій Донбасу, а також мешканців області, які були вимушені покинути домівки через збройний конфлікт на Луганщині.

Учасники зустрічі також висловили підтримку створення в Луганській області університетського кампусу і Луганської обласної молодіжної ради, які стануть першими кроками у відродженні вищої освіти та науки області, розбудови нової політично свідомої та ініціативної громади Луганщини.

На наступній зустрічі у травні 2017 року  будуть обговорені конкретні пропозиції освітян щодо розбудови системи освіти області.