Перебування вчителя української мови та літератури Червоноградського НВК №10 Львівської області у Міловському районі



110 листопада 2016 року-ознайомлення з навчально-виховним процесом громадсько-активної школи Міловського району-Микільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Криштопа  Ольга Іванівна прийняла  участь у районному семінарі «Школа+громада=успіх» . Навчальний заклад представив модель роботи з громадою, шляхи удосконалення навчально-виховного процесу закладу у співпраці з партнерами з громади. У роботі семінару прийняли  участь  учні,голова сільської ради, представники громади, батьки, спонсори.

2

11 листопада 2016 року- м. Сєвєродонецьк. Зустріч з  головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Гарбузом Ю.Г.

Зустріч з воїнами АТО у м.Попасній Луганської області

3

12 листопада 2016 року- відвідання виховного заходу «Хвала рукам, що пахнуть хлібом» у Морозівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Захід присвячений Дню працівників сільського господарства. На заході Ольга Іванівна Криштопа зустрілася з трударями  с.Морозівка, з орендаторами, які працюють на Морозівській землі та вирощують хліб. Учні Морозівської загальноосвітньої школи підготували теплу зустріч та концерт для хліборобів. На заході були присутні  почесні сім’ї хліборобів. Учнями школи була організована виставка щедрих дарів природи.

58