Переможці конкурсу «Еко-Техно Україна 2020»



З 04 по 07 лютого 2020 року у місті Києві Міністерство освіти і науки України спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді та за підтримки Громадської організації «Спілка освітян України» провели один із найбільших конкурсів для талановитих учнів – Всеукраїнський конкурс Еко-Техно Україна 2020.

Мета конкурсу: формування та популяризація наукового і творчого світогляду серед молодого покоління, єднання бізнесу і науки, всебічна підтримка обдарованої молоді, сприяння модернізації змісту науково-дослідної, пошукової, експериментальної та практичної діяльності, забезпечення інтеграції вітчизняної освіти і науки у європейський та світовий простір.

До участі у Всеукраїнському конкурсі «Еко-Техно Україна – 2020» було запрошено 3 учасника з Луганської області, серед яких вихованці комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» та професійного училища № 94 м. Лисичанська.

Луганську обласну малу академію наук на цьому заході представляли Косенко Єгор та Лашкін Дмитро учні 11 класу, Рубіжанської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 9 Рубіжанської міської ради, вихованці секції «Географія та ландшафтознавство» з розробкою власного проекту під назвою «Використання горілих породних відвалів шахт в якості пігментів та наповнювачів для водно-дисперсійних фарб».

Насичена та цікава програма конкурсу «Еко-Техно Україна – 2020» складалася з виступів-презентацій від партнерів конкурсу Мельниченко І., МВА та тренера з критичного та творчого мислення Ізмайлової Т., кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри бізнесу KSE, Київської школи економіки, майстер-класів, презентацій, для керівників наукових проектів і педагогів була проведена «Освітня академія Eco&TechnoUkraine» та, звичайно, захисту учнівських проектів.

У черговий раз команда нашої області відзначилась перемогою і була нагороджена Дипломом за ІІ призове місце у категорії «Науки про Землю та навколишнє середовище» (науковий керівник Куцька Ніна Борисівна).

Урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського науково-технічного конкурсу «Еко-Техно Україна 2020» відбулося 7 лютого в концертній залі Українського дому.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших перемог на сучасній науковій ниві.