Подарунки від Святого Миколая отримали вихованці Сєвєродонецької обласної санаторної школи



Очільник області Сергій Гайдай знову працював помічником Святого Миколая.

Цього разу, із подарунками та новорічними привітаннями, його чекали вихованці Сєвєродонецької обласної санаторної школи.

Вихованці школи зустріли голову облдержадміністрації у дворі закладу та влаштували невеличке свято прямо під велетенською ялинкою, яка росте тут багато років.

«Ви, коли прокинулись, що було під подушкою? Усі себе чемно вели у цьому році?… Ну, тоді отримуйте для себе та для рідної школи подарунки, які замовили Святому Миколаю», – привітав дітей Сергій Гайдай.

Привітати дітей з Днем Святого Миколая також завітали заступник голови Луганської обласної державної адміністрації із соціальних та гуманітарних питань Катерина Безгинська, директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк.

У Сєвєродонецькій обласній санаторній школі навчаються 104 дитини, з яких 44 – одночасно проходять лікування.

«Цим дітям більш за інших потрібні наше з вами душевне тепло та турбота. Бо, які б не були складні часи, а милосердя та любов завжди допомагають нам жити та досягати нових звершень. Щиро дякую Олені Валер’янівні Легостаєвій за її надзвичайну місію!», – зазначив Сергій Гайдай.