«Поезія народів світу»



У Державному закладі «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбувся обласний конкурс романо-германськими мовами «Поезія народів світу» 28 березня 2019 року.

В умовах широких міжнародних зв’язків з іноземними країнами зростає роль формування навичок ораторської майстерності, комунікабельності учнів і збагачення їх словникового запасу. Саме тому з метою виявлення творчої молоді, яка має потенціал та здатність до вивчення іноземних мов, розвитку полікультурних цінностей й естетичного виховання, факультет іноземних мов ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» організував обласний творчий конкурс «Поезія народів світу».

У конкурсі взяли участь більше 70 учнів 10-11 класів закладів освіти Луганської області. Обов’язковою умовою для учасників було декламування віршу іноземною мовою романо-германської групи. Тож учні попередньо подали заяви, і завітали до університету для того, щоб прочитати поетичні твори та продемонструвати знання іноземної мови.

Протягом усього конкурсу між учасниками, їх керівниками та журі панувала дружня та тепла атмосфера, яка давала змогу учням докласти максимум зусиль для здобуття перемоги.

Вітаємо переможців!