Початок реалізації проекту командою Фонду «Terre des hommes»



image-75439920473З 17 жовтня 2016 року до кінця лютого 2017 року команда Фонду «Terre des hommes» в Україні  розпочинає візити підтримки (моніторинг-візити) у освітні заклади, які були відібрані в рамках проекту в Луганській області.

Мета візитів – підвищення професійного та особистого потенціалу місцевих спеціалістів, покращення психосоціального стану дітей та дорослих на території Луганської області.

У рамках проекту відібрано 76 освітніх інституцій Луганської області. Команда  «Terre des hommes» проведе серію навчальних тренінгів «Людотека та психосоціальні заняття з дітьми та батьками. Рух. Ігри. Спорт» для шкільних спеціалістів, під час яких вони отримають знання та практичні навички по психосоціальній підтримці, методологічні матеріали для організації та проведення психосоціальних занять на базі своїх закладів. Заплановані також навчальні сесії для старшокласників, для розвитку в них лідерських та тренерських навичок.

Візити підтримки триватимуть протягом усього періоду реалізації проекту. Представники команди відвідають кожен заклад тричі. Співробітники «Terre des hommes» закріплені за визначеними навчальними закладами