Представники Національної гвардії України завітали до Департаменту освіти і науки



15 грудня 2017 року до Департаменту освіти і науки завітали представники Національної гвардії України на чолі з Голумбівським В.М., начальником відділу інформаційної підтримки Іміджево-видавничого центру з метою узгодження дій благодійної акції «Гвардійська родина – тобі, Україно!», яка передбачає доставку та передачу зібраної гуманітарної допомоги напередодні Дня Святого Миколая мешканцям населених пунктів Луганської області, що постраждали в ході бойових дій.

Директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Стецюк Ю.В. підтвердив, що заклади освіти, особливо ті, які знаходяться на лінії розмежування, дійсно потребують різнобічної підтримки. Ми вдячні Національній гвардії України за небайдужість, волонтерську активність та готовність до суттєвої допомоги. Приємно й важливо, що налагоджено конструктивне співробітництво, яке допоможе дітям прифронтових міст та селищ Луганщини відчути радість прийдешнього свята.

У робочій зустрічі взяла участь Фролова Тетяна Федорівна, заступник директора Департаменту соціального захисту населення, начальник управління соціального обслуговування і захисту населення. Вона визначила пропозиції щодо тих об’єктів соціального захисту населення, які потребують першочергової уваги в межах благодійної акції.

Під час зустрічі було визначено маршрут доставки гуманітарної допомоги. Бажаємо «новорічному десанту» Національної гвардії України успіху, безліч позитивних емоцій від зустрічі з малечею, та вдячності від тих, хто прийматиме ваші дарунки.