Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза з нагоди Дня державної служби



Шановні державні службовці!

Вітаю кожного, хто урочисто присягнув служити народові України і залишився вірним присязі, покинувши рідну домівку і звичне життя.

Ви є уособленням держави, її представниками та захисниками національних інтересів. На вас покладена відповідальна місія – охороняти права, свободи і законні вимоги українців.

Цього року Україна відзначає 100-річчя заснування державної служби. Її інституційне становлення бере свій початок від формування Української державності. У 1918 році, за часів гетьмана Павла Скоропадського, вперше на законодавчому рівні було закріплено засади функціонування інституту державної служби та статус державного службовця. На сучасному етапі це – відкрита й прозора у своїй діяльності інституція.

У державних органах Луганської області працює близько 7 тисяч службовців. Половина працівників обласної державної адміністрації – внутрішньо переміщені особи – люди, які зберегли вірність народу України. Тільки за останні чотири роки 44 державних службовця отримали високі державні нагороди. Дякую кожному за вашу роботу!

Бажаю гідно виконувати свої професійні обов’язки, відчувати повагу та визнання. Миру та добробуту вам та вашим родинам!

З повагою

голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації            Юрій ГАРБУЗ