Привітання директора Департаменту освіти  і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрія Стецюка до Дня професійно-технічної освіти 



Мабуть, не випадково День працівників освіти і День професійно-технічної освіти в Україні (2 жовтня щорічно) майже завжди співпадають і змінюють одне одного.  Адже у вітчизняній системі професійно-технічного навчання працювали і працюють найкращі педагоги – викладачі, майстри виробничого навчання, методисти й інструктори, які свої знання, досвід і натхненну працю спрямовують на виховання гідних своєї країни громадян та забезпечують високоякісну професійну підготовку учнівської молоді.

За 27 років система професійної (професійно-технічної) освіти України пройшла складний шлях. І тільки завдяки відданості працівників сфери, їх наполегливій праці й розумінню важливості підготовки висококваліфікованих робітничих кадрів для економіки держави змогла вижити і розвивається зараз.

Шановні колеги! Зичу вам міцного здоров’я, життєвих сил, наснаги, щирої радості, добробуту і здійснення мрій. Нехай ваші вихованці стануть яскравими особистостями, справжніми фахівцями, патріотами та справжніми громадянами, які прославлятимуть своїми гідними справами нашу рідну Луганщину та Україну!