ПРИЙШЛИ НА ДОПОМОГУ АВДІЇВЦЯМ



 

Останні події, що відбуваються в Авдіївці Донецької області, сколихнули весь медіа-простір. Мабуть, немає жодної байдужої людини, яка б не співпереживала мешканцям міста, що через обстріли опинилося на межі гуманітарної катастрофи.

Прості люди, серед яких чимало дітей, залишилися без житла, взагалі без можливостей повноцінного життя. На допомогу їм прийшла вся країна.

Не залишилися байдужими й педколектив та учні ДНЗ «Сєвєродонецьке вище професійне училище». У свій час тут вже допомагали мешканцям сусіднього Лисичанська, які тоді теж постраждали від обстрілів. Колектив училища не залишився осторонь і зараз.

Першими відгукнулися на біду авдіївців учні групи Б-16-3 (майстер  виробничого навчання Ольга Василівна Білоножко). Вони зібрали предмети першої необхідності, теплий одяг, продукти харчування та ласощі. Все це передано представникам Сєвєродонецької міської організації Товариства Червоного Хреста України та буде  найближчим часом  доставлено до Авдіївки з іншою гуманітарною допомогою. Потім заклик надати допомогу мешканцям Авдіївки  знайшов відгук і в інших групах училища. Збір продуктів та одягу продовжується в конференц-залі ВПУ.

Така небайдужість підтверджує, що в нашій  Україні люди не залишаються з лихом наодинці, що молодь у нас зростає доброю та чуйною.