ПРОБНЕ ЗНО-2021



10 квітня 2021 року у Луганській області відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

За результатами реєстрації участь у пробному ЗНО-2021 візьмуть 1803 особи, з них:

  • 1381 учнів 11 класів та 230 учнів 10 класів закладів загальної середньої освіти;
  • 76 учнів закладів професійної, професійно-технічної освіти;
  • 74 студентів закладів фахової передвищої освіти;
  • 42 випускники минулих років.

Для задоволення потреб учасників пробного ЗНО у Луганській області підготовлено 146 аудиторій на 11 пунктах проведення пробного ЗНО, які розміщено у містах Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Старобільськ, Сватове, смт. Біловодськ, Білокуракіне, Новопсков та с-ще Широкий (Широківська ТГ).

Для якісного проведення пробного ЗНО буде залучено 364 педагогічних працівники, які пройшли навчання та сертифікацію.

Пропуск учасників ЗНО розпочнеться о 10:15 та завершиться о 10:50. Для допуску до пункту кожний учасник пробного ЗНО повинен мати з собою паспорт, запрошення-перепустку та засоби індивідуального захисту. Допуск учасників буде здійснюватися після оцінки наявності ознак респіраторних хвороб та за умови одягнення власної захисної маски/респіратора. Особи, у яких виявлено ознаки респіраторних хвороб, не допускаються до проходження ПЗНО.

Усі учасники зможуть визначити результати пробного ЗНО за допомогою онлайн-сервісу, який буде відкрито з 10 по 14 квітня 2021 року. Правильні відповіді будуть оприлюднені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти 12 квітня.

Усі зареєстровані учасники, крім обраного для пробного ЗНО предмета, зможуть додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку ЗНО-2021, пройти тестування в домашніх умовах, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.