Проведення заходів присвячених Дню захисника України у Лисичанському професійному будівельному ліцеї



Згідно плану з 1 – 14 жовтня 2015 року у Лисичанському професійному будівельному ліцеї були проведені заходи за різними формами та тематикою.

З великим бажанням учні прийняли участь у акції ( 1-9 жовтня) «Напиши листа захиснику». Найкрашіми були листи учнів Д.Жаркіх, Е.Ахметова, Ю.Кузнецова, до яких учні склали вірші.

6 -9 жовтня учні першого курсу були на екскурсії «Герої -земляки» у міському краєзнавчому музеї, де їм розповіли про наших героїв-земляків. Відвідали міста, де загибли воєнно-службовці під час обстрілів м. Лисичанська під час АТО. Перед мостом через Сіверский Донець встановлений пам’ятник, до якого учні поклали квіти. Усі учні ліцею відвідали фотоекспозицію «Незламні духом» у музеї ліцею та виставки у бібліотеці «Історія українського війська» і «З Україною в серці».

9 жовтня у всіх групах проведені виховні години «Мужність і відвага крізь покоління». На заходи були запрошені випускники ліцею, які звільнилися з лав української армії. Учнівська рада ліцею провела конкурс плакатів та стінних газет (7 жовтня).

12 жовтня  відбувся відео-урок з обговоренням «Вони захищають рідну землю», на який були запрошені учасники добровольчих підрозділів, учасники АТО.

Урочисто пройшла лінійка «Свято мужності».

Виїздна виховна година «Зі Святою Покровою та святом українського козацтва» проводилась 13 жовтня на блок-пості на Білій горі. Учні привітали воєнно-службовців 24 військової бригади квітами та сладощами. Цього ж дня були проведені спортивні змагання «Славні хлопці козаки». На це свято були запрошені офіцери Вірютін О.О. та Сідченко О.П. які були учасниками АТО. Вони прийняли участь у судійстві та нагородили хлопців грамотами. Також на змаганнях були присутні випускники ліцею учасники добровольчих підрозділів у період АТО. Дівчата всіх привітали віршами та піснями і подарували хлопцям плетені браслети у синьо- жовтих кольорах «Оберіг захисника».

1233

Відкриття спортивних змагань «Славні хлопці  козаки!»

1244

Переможець у змаганні з підняття гірі – Іван Фролов. Переможець у змаганні з підняття «кривої штанги» – Лагунов В.

1255

«Армрейслінг» – переможець А. Оганісян Переможці змагань

1277

Привітання зі святом Дня захисника України!