Проведено єдине фахове вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей



Сьогодні 3 липня 2020 року було проведено єдине фахове вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра.

Для проведення вступного випробування за технологією зовнішнього незалежного оцінювання в м. Сєвєродонецьк було створено один пункт ЄФВВ, розрахований на 19 аудиторій. Пункт оснащено в достатній кількості дезінфікуючими та захисними засобами, створено безпечні умови для вступників та персоналу пункту.

Роботу пункту ЄФВВ забезпечували 48 педагогічних працівників, які виконували обов’язки персоналу.

Для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні зареєструвалися 282 учасника, безпосередню участь взяли 240 вступників, що складає 85,1% від загальної кількості.

Допуск вступників до пункту ЄФВВ завершився за 10 хвилин до початку вступного випробування. До участі в тестуванні не було допущено 2 учасника, які прибули на пункт після завершення процедури допуску.

Під час пропуску медичні працівники проводили термометрію, за результатами якої не було виявлено жодного учасника з ознаками ГРЗ.

Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 03.07.2020 року № 114 під час технологічної перерви здійснювався загальний контроль із використанням спеціальних приладів (металодетекторів) за дотриманням абітурієнтами вимоги щодо заборони мати при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, засоби, що становлять загрозу особистій безпеці учасників ЗНО.

На складання єдиного фахового вступного випробування було відведено 200 хвилин. Вступникам було запропоновано виконати два блоки завдань: тест загальних навчальних правничих компетентностей (ТЗНПК) і тест з восьми базових правничих дисциплін (Право).

Блок «ТЗНПК» містив 30 завдань, для виконання яких учасникам було надано 75 хвилин, блок «Право» містив 100 завдань, на їх виконання було відведено 125 хвилин.

Результати основної сесії ЄФВВ будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників не пізніше 14 календарних днів із дня проведення тесту.