Підбиття підсумків освітньої локації «Україна – це Я!»



У межах діяльності Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації 10 травня у ВП «Лисичанський педагогічний коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» відбулося підбиття підсумків роботи освітньої локації «Україна  – це Я!».

Осередком роботи локації було визначено саме Лисичанський педагогічний коледж як навчальний заклад, який активно пропагує фундаментальні засади національно-патріотичного виховання й становлення громадянських компетентностей сучасної молоді, має в межах матеріально-технічної бази потужний сегмент – сучасний музейно-педагогічний комплекс як центр становлення активного громадянина-патріота, систематично займає передові позиції на освітянській ниві України як один з лідерів державної освіти.

У  межах заходу  відбулася церемонія нагородження переможців обласного конкурсу-огляду електронних проектів краєзнавчого напряму ,,Єдина і сильна”. Відповідно до розробленого положення конкурс тривав з 01грудня 2016р. по 10 березня 2017р.  У ньому взяли участь представники різних навчальних закладів Луганщини з тридцятьма двома творчими проектами (14 – телекомунікаційних і 18 –  у формі краєзнавчих презентацій).

Головою Ради із соціально-гуманітарної роботи Лисичанського педагогічного коледжу Чуріловою В.Є було презентовано відеотрейлер проектів всіх учасників, що дало змогу присутнім більш глибоко зрозуміти ідею та зміст кожного проекту, їх потужний вплив на формування національної ідеї у сучасної молоді.

Яскравим акордом зустрічі стала демонстрація телекомунікаційного проекту «Визначні пам’ятки Луганщини» (автори: Демченко П.Є, Бєлікова Ю.).

Логічним завершенням заходу став творчий звіт про роботу освітньої локації «Україна – це Я!», представлений Літовкою О.П., заступником директора із соціально-гуманітарної роботи, яка окреслила інноваційні шляхи становлення майбутнього фахівця як активного громадянина – патріота.

За результатами конкурсу голова Ради директорів. В.Є Жученко вручив почесні нагороди переможцям і учасникам заходу й оголосив подяки від Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Луганської області Мінєнко Г.М., Літовці О.П., Чуріловій В.Є. за чітку організацію проведення конкурсу-огляду електронних проектів краєзнавчого напряму «Єдина і сильна».