Підготовка до міського етапу гри «Сокіл» («Джура»)



Незабаром фінальний етап міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Тому Рубіжанські козачата даремно час не витрачають і всі свої сили кинули на підготовку до змагань.

Квітень порадував теплими сонячними днями. Тому тренування на свіжому повітрі принесли не лише користь, а й велике задоволення. Керівник гуртка Рубіжанського міського Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді Тарасенко І.М. організував тренувальні збори з підготовки до конкурсу «Туристська смуга перешкод». Школярі мали чудову нагоду відпрацювати навички подолання  навісної переправи, маятнику, паралельних перил, підйому та спуску.

А потім діти пробували свої сили в орієнтуванні на місцевості, вчилися користуватися картою та компостером, а також проходити тренувальну трасу «Лабіринт».

Розуміти ази першої долікарської допомоги, накладати різні пов’язки та шини майбутнім учасникам змагань допомагали студенти медичного університету – Рубіжанський загін швидкого реагування, який нещодавно утворився на базі Товариства Червоного Хреста (керівник Денис Петренко).

Сподіваємося, що знання та навички, отримані під час тренувань, наблизять команди до перемоги.