Підготовка до навчального року: м. Лисичанськ



Продовжується перевірка готовності навчальних закладів області до нового 2017-2018 навчального року. 8 серпня заступник голови облдержадміністрації Лішик О.П. спільно з директором Департаменту освіти і науки Стецюком Ю.В. оглянули заклади освіти м. Лисичанська.

У рамках візиту відбулася зустріч з заступником голови м. Лисичанська Ганьшиним І.І. та начальником відділу освіти Лисичанської міської ради Худобою Т.В. Були обговорені питання підготовки загальноосвітніх навчальних закладів міста до нового навчального року проведення капітальних і поточних ремонтів у школах та дошкільних навчальних закладах.

Посадовці оглянули приміщення дошкільних навчальних закладів «Іскорка», «Ромашка» та «Дюймовочка».

Також Лішик О.П. та Стецюк Ю.В. відвідали ЗОШ №12, Лисичанську багатопрофільну гімназію та вище професійне училище № 94. Були перевірені приміщення закладів освіти, навчальні класи, пришкільні території. Особлива увага приділялась питанням проведення ремонтних робіт, матеріально-технічному, навчально-методичному забезпеченню, забезпеченню безпеки життєдіяльності дітей та кадровому забезпеченню навчальних закладів у новому навчальному році.