Робоча нарада щодо проведення Чемпіонату Луганської області з пішохідного туризму



Заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська провела робочу нараду з питань проведення Чемпіонату Луганської області з пішохідного туризму серед учнівської молоді в приміщенні та організації обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді у 2021/2022 навчальному році.

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації 19-20 лютого 2022 року заплановано проведення обласного (ІІ етап) конкурсу-захисту науково-дослідницьких та науково-технічних робіт учнів-членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді.

До оргкомітету обласного конкурсу-захисту 25-27 січня 2022 року було подано 61 науково-дослідницька робота з Лисичанської, Сєвєродонецької, Кремінської, Біловодської, Сватівської, Гірської територіальних громад та від Обласної очно-заочної школи комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді».

Наразі до 10 лютого 2022 року триває заочне оцінювання дослідницьких робіт членами жури – науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти: Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, Державного закладу «Луганський державний медичний університет».

19-20 лютого 2022 року у режимі онлайн на платформі «Zoom» планується проведення постерного захисту та наукової конференції (61 учасник).

19 лютого 2022 року на базі Комунальної установи «Комишуваський ліцей» Попаснянської міської територіальної громади було заплановано проведення Чемпіонату Луганської області (ІІ етапу Чемпіонату України) з пішохідного туризму серед учнівської молоді Луганщини але, у зв’язку з різким збільшенням захворюваності на COVID-19 серед дітей та педагогів області у січні-лютому поточного року, заклади освіти перейшли на дистанційне навчання, через що проведення заходу буде відтерміновано. Дата проведення заходу визначиться пізніше, з покрашенням епідеміологічної ситуації в області.