Робочий день в Куземівській ЗОШ І-ІІІ ст. в рамках проекту «Змінимо країну разом»



625 жовтня делегація педагогів із Західної України, які перебувають на Сватівщині в рамках проекту «Змінимо Україну разом», відвідала Куземівську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Шкільна родина гостинно зустріла своїх колег. Директор Куземівської ЗОШ І-ІІІ ст. Жулій Л.Д. презентувала досвід роботи педагогічного колективу. Наскрізною ниткою виступу стала робота школи з національно-патріотичного виховання. Аналогічним досвідом роботи поділилися колеги з заходу України. Усі відзначили, що в умовах сьогодення патріотичне виховання є стрижнем  виховної роботи будь-якого навчального закладу як на Сході, так і на Заході нашої держави. І це цілком зрозуміло, адже саме патріотизм є підґрунтям нашого єднання.

82Учні закладу та вихованці КДНЗ «Барвінок» підготували для гостей чудовий вітальний концерт, провели екскурсію школою. Приємні враження залишилися після відвідування музею комп’ютерної техніки, адже, за словами наших колег, зі Львівщини та Тернопільщини, нічого подібного вони раніше не бачили. Дуже цікавою та пізнавальною була екскурсія до шкільного краєзнавчого музею. Гості із задоволенням занурилися у вир куземівських народних традицій та звичаїв, відвідали виставку української вишивки, де були представлені роботи учнів та мешканців села.

4На згадку про зустріч учні Куземівської І-ІІІ ст. подарували гостям сувеніри, виготовлені власними руками.