РОЗПОЧАВСЯ ІІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРИ «ДЖУРА»



Харківська область зібрала гостей з усієї України на ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура»,  який відбудеться з 13 по 25 серпня 2017 року.

Цьогоріч Луганщину представляють переможці ІІ обласного етапу Гри – рій «АРГОС» Чмирівського НВК «Школа І ступеню-гімназія» Чмирівської сільської ради Старобільського району у складі: Грозик Ліни, Дудник Дениса, Мазаєва Максима, Миколайчука Руслана, Павленко Аліни, Павленко Каріни, Царевського Данили, Царевського Ярослава, під керівництвом педагогів Губанова  Бориса Олексійович, заступника директора Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства та Должкової Олени Іванівни, заступника директора Чмирівського НВК «Школа І ступеню-гімназія».

Рано-вранці 13 серпня наші юні джури автобусом відбули із с. Чмирівка Старобільського району до с. Ватутіне Нововодолазького району. Прибувши по обіді до місця призначення в першу чергу необхідно було облаштувати табір. Юним захисникам необхідно вміти швидко і якісно облаштовувати табір у любих природних умовах, тому працювали швидко та злагоджено.

Ввечері на учасників табору чекала вечірня збірка та Ватра, під час якої кожна команда повинна була представити короткий номер-виступ.

14 серпня у центрі м. Харків біля пам’ятника Т.Шевченко відбулося урочисте відкриття ІІІ етапу Всеукраїнської гри «Джура». Учасники з усієї України мали єдиний однострій, бо кожен з них отримав від організаторів футболки «Джура».

Після урочистого відкриття делегації відвідали Національну академію Національної гвардії України.

Попереду 10 днів напруженої праці. Ми бажаємо нашій команді успіхів та будемо вболівати за них!