Саміт проактивних  «Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй»



З метою підтримки дитячих ініціатив, за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Української Академії Лідерства у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Київської обласної державної адміністрації та програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) 2-4 травня 2018 року в м. Київ на базі Міжнародного дитячого центру «Артек» (Пуща–Водиця) відбувся Всеукраїнський молодіжний форум  «Саміт проактивних  «Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй».

В даному Саміті брала участь делегація лідерів учнівського самоврядування  Луганської області у кількості 15 осіб. Луганську область представляли лідери учнівського самоврядування закладів освіти м. Сєвєродонецьк, м. Лисичанськ, м. Рубіжне, м. Кремінна, Сватівського, Попаснянського, Білокураківського, Марківського, Новоайдарського, Станично –Луганського, Старобільського, Новопсковського районів.

На офіційному відкритті заходу учасників привітали Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, директор Регіональної місії USAID в Україні, Білорусі та Молдові Сюзан Фрітц та уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба. Програма заходу поєднувала в собі три блоки: «Бажай», «Удосконалюй», «Мотивуй», під час яких на молодь чекали лекції та воркшопи від провідних експертів України з освіти, бізнесу, маркетингу, громадської діяльності тощо. Саміт надав можливість учасникам не тільки здобути нові знання, але й завести знайомства з ініціативною молоддю з інших міст та сіл і разом творити зміни як на локальному, так і на національному рівнях.