Святий Миколай завітав до ліцеїстів обласного військового ліцею



День Святого Миколая – одне з найдивовижніших та найбільш очікуваних зимових свят. Окрім по­да­рун­ків, воно несе в собі найважливіше — віру у диво та здійснення  казки.

Заходи у Луганському військовому ліцеї традиційно розпочались 18 грудня з конкурсу бойових листків  «Вітання Святого Миколая». Ліцеїсти 8 навчальних груп своїми руками зробили яскраві вітальні плакати – це їх подарунок воїнам АТО. Традиційно юнаки  прикрасили приміщення рот ялинками,  новорічними іграшками та гірляндами.

Виховна година «До нас завітав Святий Миколай» зібрала весь особовий склад, вчителів, офіцерів до актової зали. Реакція ліцеїстів була емоційно активною, усі перейнялися грою лісовичка Антипки (ліцеїст 2 курсу Сергій Антонов). Хлопці співпереживали дійству, яке відбувалося на сцені, а кульмінаційним моментом його стала поява Святого Миколая під бурхливі оплески глядачів.

Лунали пісні про Миколая, яскраве виконання попурі на українські пісні у виконанні ліцеїстів Івана Асташені, Бахтіяра Тагієва та  віце-сержанта Артура Чонки, виступ акордеоністів віце-сержанта Дмитра Калініна та ліцеїста Івана Шапталова було яскравим та святковим.

19 грудня, о 6 годині  ранку, як завжди, ліцеїсти отримали солодощі від Святого Миколая.