«Свято Миколая Чудотворця»



19 грудня 2019 року до вихованців Гірської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату завітали вісники Святого Миколая: голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, директор Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрій Стецюк.

Привітно зустріли шановних гостей директор школи Любов Маркова та  педагогічний колектив. З нетерпінням та душевними хвилюваннями чекали на гостей дітлахи, сподіваючись на справжні дива.

Кожен куточок закладу був пройнятий святковим настроєм. Це відчули гості під час екскурсії навчальними кабінетами, кімнатами відпочинку, холом, шкільною їдальнею. Ними було зазначено сучасний дизайн інтер’єру закладу, креативний підхід для створення комфортних умов перебування вихованців.

Учні школи дали змогу дорослим опинитися в казковій атмосфері дитячого свята «Казка зі святого раю» та на короткий час повернутися в дитинство.   Продовженням чарівного дійства стали подарунки для малечі від Сергія Гайдая: солодощі з символами прийдешнього року, акустична система  Sundking, кольоровий принтер Canon.

Ще довго лунали дитячий сміх, позитивні враження, щасливий погляд дітвори  та сподівання на дива.

Бажаємо шановним гостям та їх родинам добра, душевного спокою, миру, здійснення мрій, щасливих новорічних свят!

Більше фото: https://www.facebook.com/osvitaloda/