Свято Останнього дзвоника у Новоайдарській обласній санаторній школі –інтернат



 

26 травня 2017 року в Новоайдарській обласній санаторній школі –інтернаті  пройшло традиційне свято Останнього дзвоника, на якому були присутні почесні гості: Голова Новоайдарської районної адміністрації  Віктор Валентинович Сергієнко, Голова Новоайдарської районної ради  Герман Ридович Зверєв, ветерани педагогічної та медичної праці – Тамара Олексіївна Задніпровська , Лідія Дмитрівна Лашкіна, головний лісничий Новоайдарського лісо – мисливського господарства Ольга Миколаївна Семенко, лісничий Новоайдарського лісництва Юрій Олексійович Черкасов, керівник  відділу   централізованого  господарчого обслуговування  закладів освіти Департаменту освіти і науки Луганської області Іраїда Іванівна Антонова.

Відлунав останній дзвоник…Особливо урочистим він був для одинадцятикласників. Вони отримали Похвальні листи за навчальні досягнення та внесок в шкільне та громадське життя. Учні подарували всім присутнім танцювальний флеш моб.

Урочисте свято було сповнене дитячими посмішками, радісними обличчями батьків та вчителів, які з гордістю дивились на своїх дітей та вихованців.