«Свято останнього дзвоника»



25 травня в Сєвєродонецькій школі-інтернаті пройшло свято останнього дзвоника. В цьому році закінчили 11-й клас 11 учнів: 7 хлопців і 4 дівчинки.

На свято останнього дзвоника  у школу-інтернат завітало багато гостей.

Ольга Лішик, заступник Голови Луганської обласної державної адміністрації, привітала всіх дітей зі святом і побажала вихованцям веселих канікул, нових вражень, цікавих знайомств.

Юрій Стецюк, директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, побажав випускникам світлої дороги в нове життя, подякував вчителям та вихователям  за працю та вкладені в дітей знання.

Архієпископ  Сєвєродонецький і Старобільський високопресвященніший

Никодим благословив дітей та побажав всім добра, миру і злагоди.

Шефи ПрАт «Азот», які одинадцять років підтримували і допомагали дітям з першого класу, в особі голови профкому ПрАТ «Азот» Валерія Сергійовича Черниша, привітали випускників зі святом, подарували  їм  фотоальбоми, цукерки, торти та побажали  світлої дороги у майбутнє, мирного неба над головою і нових надійних друзів.

Всі напутні слова, пісні й танцювальні композиції,  а також привітання, підготували першокласники, а випускники виконали прощальний вальс і випустили кульки для здійснення всіх задумів та побажань.