Свято студентських талантів у ЛНУ імені Тараса Шевченка



3Студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка продемонстрували творчі здібності в конкурсі «Алло, ми шукаємо таланти».

Активна студентська молодь є запорукою успішного розвитку держави, майбутніх здобутків та перемог. Луганський національний університет  імені Тараса Шевченка успішно здійснює навчально-виховну й освітню діяльність, формуючи особистостей, які здатні об’єктивно мислити, творчо розвиватися та самовдосконалюватися.

Саме з метою демонстрації творчих здібностей студентів, формування поваги до культурно-просвітницьких заходів у ЛНУ імені Тараса Шевченка відбувся конкурс «Алло, ми шукаємо таланти».

Під час підготовки до заходу студентська молодь проявила згуртованість, активність та креативність, що є необхідними характеристиками сучасної особистості. Самостійно розробивши ідеї для виступів, студенти під керівництвом працівників центру культури й дозвілля, старанно готувалися, намагаючись на високому рівні представити свій структурний підрозділ. «Ми довго шукали ідею для виступу та обирали необхідні номери. Позитивні емоції супроводжували нас протягом усієї підготовки, це свято об’єднало та згуртувало нас і ми налаштовані продовжувати творчу діяльність на сцені університету», – зазначила Карина Денискова, студентка І курсу навчально-наукового інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму.

13Найбільш актуальною та болісною для кожного глядача стала пісня у виконанні Данила Пивоварова «Спасибі вам, фронтовики». Присутні вшанували полеглих за свободу та незалежність рідної Батьківщини, згадали страшні події війни, які стали жагучим спогадом для кожного українця. Слова пісні стали символом надії та впевненості у перемозі.

2Не менш вражаючими стали хореографічні виступи студентів. З великим натхненням та запалом були виконані як сучасні, так і народні танці, що символізувало єднання поколінь та повагу до багатовікових традицій.

Поза увагою не залишилися й акторські здібності та гумористична частина свята. З любов’ю та іронією студенти акцентували увагу на вічних проблемах, які турбують молодь, а також вразили присутніх творчим хистом.

Серед талантів, що були продемонстровані на заході, стали пісенні виступи, гра на гітарі, декламування поетичних творів. Свято стало символом духовної єдності університету та впевненості у майбутньому.

Проведення культурно-просвітніх заходів сприяє духовному збагаченню студентів, їх творчому зростанню та професійному самовдосконаленню.

Детальніше про події в ЛНУ імені Тараса Шевченка: http://luguniv.edu.ua/