Семінар координаторів математичного конкурсу «Кенгуру» відбувся!



З 2 по 8 липня 2017 року в м. Яремче Івано-Франківської області відбувся XVІ Всеукраїнський семінар обласних координаторів Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру».

Більше 130 представників різних куточків України зібралися, щоб обмінятися досвідом, поділитися успіхами, зустріти друзів і однодумців.

Луганщину представляла Бардаш Олена Юріївна – обласний координатор конкурсу, директор комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді».

Координаторів чекала насичена програма. У програмі семінару були звіт керівника проекту «Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» в Україні» Добосевича А.С., щодо проведення Міжнародного семінару з представниками 57 країн світу у вересні 2016 року у м. Львів та фінансових витрат конкурсу; виступ голови оргкомітету цього конкурсу, директора Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ ім. І.Франка Добосевича М.С., щодо основних завдань Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру-2018»; засідання та звіти обласних координаторів про проведення конкурсу в регіонах та обговорення питань по організації та проведенню конкурсу на місцях в 2017-2018 навчального року. Також учасники семінару працювали над задачами в групах, де з проблемними питання виступив учитель математики Львівського фізико-математичного ліцею з методичними рекомендаціями до задач – Кокорузь Р.Є.

Крім плідної роботи учасники семінару мали змогу отримати надзвичайне задоволення від конструктивного спілкування, незабутнього підйому на гору Говерлу, яка вражає своїми масштабами і радує чудовим краєвидом. А також, купання в річці Прут, ознайомлення з містом Яремче, похід на скелі Довбуша, відвідання Манявського скиту, екскурсія до курортного містечка Буковель.

Прекрасно налагоджена робота семінару, плідне спілкування, чудове екскурсіонне наповнення дає сили учасникам для подальшої роботи і додали впевненості в тому, що конкурс «Кенгуру» має стабільне майбутнє.