Сертифікація-2021: перебіг реєстрації станом на 20 січня



18 січня розпочалася реєстрація для участі в сертифікації педагогічних працівників. Cтаном на ранок 20 cічня сформовано 34 реєстраційні картки-заяви учасниками з Донецької області та 15 – з Луганської. Гранична кількість осіб, які можуть зареєструватися для проходження сертифікації, становить: 73 вчителя початкових класів з Донецької області та 29 –  з Луганської.

«Звертаємо увагу на те, що процедура реєстрації для участі в сертифікації педагогічних працівників не завершується створенням реєстраційної картки-заяви за допомоги спеціального сервісу, а передбачає надсилання комплекту документів до Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти», – наголосили в ДРЦОЯО.

Дату подання реєстраційних документів визначають за відбитком штемпеля відправлення на поштовому конверті. Усі документи мають бути надіслані не пізніше 31 січня.

Зауважимо, що реєстрація триватиме до 31 січня 2021 року включно й проводитиметься у два етапи:

  • основний етап (18‒27 січня) — у межах граничної кількості для кожного регіону;
  • додатковий етап (28‒31 січня) — у межах граничної кількості вчителів початкових класів, які можуть реєструватися для проходження сертифікації у 2021 році.