«Сучасні заклади освіти» та «World Edu» 2021



Упродовж 31 березня – 2 квітня 2021 року відбудеться одна з найочікуваніших подій освітньої галузі України – виставка «Сучасні заклади освіти» й «World Edu»

Місце проведення: Київський Палац Спорту.

Організовує та проводить виставку Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

На виставці будуть представлені: університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, наукові установи; заклади професійної (професійно-технічної) освіти, науково-методичні центри; органи управління освітою (обласні, міські, районні, об’єднаних територіальних громад); школи, гімназії, ліцеї, дошкільні й позашкільні заклади освіти; видавництва, фонди, асоціації, освітні портали; виробники і постачальники сучасних засобів навчання, новітніх технологій, обладнання, проєктів, програм і рішень для впровадження в процес навчання та управління закладом освіти.

Тематичні заходи виставки відбудуться за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти й представників закордонних закладів освіти, міжнародних представництв, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості. Конференції, семінари, тренінги тощо відбудуться в онлайн форматі. Майстер-класи, презентації відбудуться безпосередньо на стендах учасників.

Конкурси й нагороди для учасників виставки:

  1. Рейтинговий виставковий конкурс для закладів вищої, післядипломної та професійної (професійно-технічної) освіти з нагородженням Гран-Прі.
  2. Конкурс із тематичних номінацій з нагородженням золотими, срібними й бронзовими медалями.

III. Відзначення закладів вищої освіти Сертифікатом «Якість наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus.

 

Умови участі в виставці http://www.vsosvita.com.ua/index.php/uk/to-participants/book

Умови участі в конкурсах для учасників http://www.vsosvita.com.ua/index.php/uk/konkurs

Реєстрація для безкоштовного запрошення на виставку http://www.vsosvita.com.ua/index.php/uk/to-visitors/invitation-to-the-exhibition

 

З питань участі, відвідування та партнерства звертайтесь в Оргкомітет:

Компанія «Виставковий Світ»

Тел.: (044) 498-42-04, 498-42-05, (067) 656-51-89

E-mail: expo@vsvit.com.ua, 4984204@ukr.net

https://www.facebook.com/worldedu.exhibitions/

https://www.instagram.com/exhibitions_world.ua/