Схід – Захід Разом



2У скрутний для Луганщини час реалізація проекту «Схід – Захід Разом» стала важливим заходом у розвитку співробітництва та практичною допомогою дітям Луганщини.

Федерація профспілок Волинської області на звернення Народного депутата України Артема Леонідовича Вітко виділила 5 путівок у позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Веселка» Горохівської районної профспілкової організації працівників АПК (Горохівський район, с. Терешківці) та 5 путівок у позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Чайка» профспілкової організації працівників охорони здоров’я (Шацький район, с. Світязь) з 20 червня по 3 липня 2015 року (на 14 днів) для дітей віком до 15 років із м. Попасна.

13 Перебування дітей у мальовничих містах і селах Волині стало незабутнім, сповненим яскравих вражень та позитивних емоцій. Всюди нашим дітям було влаштовано гостинну зустріч, просякнуту атмосферою родинного свята, щирості та добра.

45

Користуючись нагодою, засвідчуємо глибоку повагу та щиру вдячність Народному депутату України Артему Леонідовичу Вітку за діяльність, спрямовану на розвиток і активізацію відносин між Луганською та Волинською областями.

Прийміть щирі вітання та слова вдячності за турботу про дітей із м. Попасна Луганської області.