Тривають спільні заходи Луганського обласного військового ліцею з представниками Національної гвардії України



Продовжується тісна співпраця Луганського обласного ліцею з посиленною військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» з представниками Національної гвардії України.

Так, в рамках проведення іміджевих, профорієнтаційних, військово-патріотичних та інформаційно-просвітницьких заходів відбулась зустріч робочої групи від Національної гвардії України на чолі з начальником відділу інформаційної підтримки Іміджево-видавничого центру НГУ полковником Віктором Голумбівським з ліцеїстами.

На початку зустрічі полковник Віктор Голумбівський передав до ліцейської бібліотеки художню та шкільну літературу, яку для ліцеїстів зібрали офіцери-нацгвардійці. Потім відбулась зустріч з ліцеїстами 1 та 2 курсів, під час якої юнаків було  поінформовано про мету та завдання Національної гвардії України, продемонстровано рекламні ролики та відеофільм про діяльність підрозділів Національної гвардії України в районі проведення Операції об’єднаних сил.

Наприкінці зустрічі Віктор Голумбівський відповів на запитання ліцеїстів та прийняв запрошення на участь в урочистих заходах на честь Дня Захисника України та складання Урочистої Клятви ліцеїстами 1 курсу, які відбудуться 14 жовтня на центральній площі м. Сєвєродонецька.