Урочиста зустріч Сергія Гайдая з обдарованими учнями – членами Луганської обласної малої наук учнівської молоді та їх науковими керівниками



03 червня в Луганській обласній державній адміністрації відбулася урочиста зустріч Сергія Гайдая, голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації, з обдарованими учнями закладів освіти регіону, переможцями та призерами Всеукраїнських та обласних конкурсів. На зустріч приїхало 70 учнів-членів МАН та їх наукові керівники з усіх куточків Луганської області.

Очільник області висловив впевненість у тому, що юні обдарування, збережуть і будуть розвивати всі ті таланти та здібності, якими володіють, зможуть зайняти гідне місце у житті й прославити свій рідний край, адже це дуже символічно, що зустріч проходить саме у день народження Луганської області.  Губернатор побажав учасникам заходу успіхів у навчанні, реалізації своїх мрій заради миру та процвітання нашої Луганщини. Він започаткував премії від голови облдержадміністрації з грошовою винагородою за І місце 25 тис грн, ІІ – 15 та ІІІ – 10».

Вдячними оплесками реагувала молодь на виступи і мудрі слова Сергія Гайдая, який щиро вітав й нагороджував учасників зустрічі  та радив учням надалі реалізовувати себе в науці, формувати успішне власне майбутнє і велике майбутнє нашої країни!

Зазначимо, що у 2020, 2021 роках на обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді змагалося більше 140 учнів, 57 з яких стали переможцями. А 50 слухачів – членів МАН області стали учасниками Всеукраїнського етапу у м. Києві. 11 з них стали призерами.

Урочисте зібрання вітали студенти Сєвєродонецького фахового коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва.

Залишаючи позаду незабутні зустрічі, учні  їдуть до своїх міст і селищ із неймовірним досвідом, безцінними знаннями й новими знайомствами.

Бажаємо усім учасникам заходу успіхів у навчанні, реалізації своїх мрій заради миру та процвітання нашої Луганщини!