Уряд Республіки Корея передав 165 планшетів для навчання дітей Луганської області



30 грудня Міністром освіти і науки України Сергієм Шкарлетом спільно із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Корея в Україні паном Кім Хьонг Те було передано 165 планшетів для дітей Луганської області.

«Спільно з партнерами з розвитку ми продовжуємо забезпечувати цифровими пристроями українських освітян, які віддано навчають наших дітей за будь-яких умов. Ми раді повідомити, що розпочинається наступний масштабний етап із цифровізації у сфері освіти. Тепер учні, які не мають змоги навчатися у традиційному форматі, зможуть отримати пристрої для продовження навчання. Вдячний корейським партнерам за таку необхідну підтримку української освіти в цей складний час», – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Планшети передадуть на баланс закладів освіти Сєвєродонецької, Лисичанської, Попаснянської, Рубіжанської і Гірської міських військових адміністрацій, а також Кремінської, Сватовської і Старобільської міських рад та Новоайдарської селищної ради Луганської області для дітей, які найбільше потребують технічних засобів для безперервного навчання за будь-яких обставин.