У Біловодську відбулось урочисте відкриття комунального закладу дошкільної освіти №4 «Перлина»



17 січня 2020 року у Біловодську відбулось урочисте відкриття КЗДО №4 «Перлина». На урочистостях були присутні голова Луганської обласної державної адміністрації- керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк, Біловодський селищний голова Едуард Олєйніков.

«Вітаю громаду Біловодська з відкриттям цього чудового дитячого садочка! Я тут вже вдруге і особисто ознайомився з виконанням відновлювальних робіт. Я сподіваюсь, що новий садочок дуже сподобається дітлахам Біловодщини», – сказав Сергій Гайдай.

Юрій Стецюк привітав біловодчан з відкриттям дошкільного закладу та відзначив наполегливу організаційну роботу колективу та адміністрації закладу. Працівники районного будинку культури, вихованці Центру дитячо-юнацької творчості та КЗДО №2 подарували святковий настрій та створили теплу атмосферу усім гостям свята.

У закладі працює шість груп: одна група раннього віку, одна середня, дві молодші, і дві старші групи, всього 115 вихованців. Протягом 2017–2019 років у дитячому садку проведено ремонтні роботи, які були виконані за рахунок обласного бюджету на суму 12,2 млн грн.

Виконано наступні роботи: замінено віконні блоки, дах, внутрішні і зовнішні двері, монтаж системи опалення, відремонтовано електромережу, зроблено зовнішнє фарбування та утеплення стін, облаштовано зовнішню каналізацію, зроблено зовнішній і внутрішній водопровід, установлено зовнішній колектор каналізації, укладено тротуарну плитку. Крім того, заклад забезпечений необхідними меблями, комп’ютерами, проектором та екраном, музичним центром, а також генератором на випадок відключення електроенергії. Було облаштовано музичну залу для музичних занять з фізичного розвитку, встановлено газову міні-котельню.

Більше фото: https://www.facebook.com/osvitaloda