У ЛОІППО опановують сучасні освітні технології



DSC04291У м. Сєвєродонецьку Луганської області 1 жовтня 2015 року відбувся обласний науково-практичний семінар на тему «Критичне мислення – освітня технологія виховання сучасної особистості».

У семінарі взяли участь педагоги-організатори, класні керівники загальноосвітніх навчальних закладів області. Захід організувала кафедра управління освітою Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

DSC04350

Учасники семінару опрацювали питання «Критичне мислення як засіб профілактики психологічного маніпулювання з боку медіа» та «Критичне мислення: базові методики та практичні вправи» (ведуча – Олена Бурім, старший викладач кафедри управління освітою ЛОІППО, регіональний координатор по Луганській області Всеукраїнського експерименту з впровадження медіаосвіти), «Критичне мислення – сучасна виховна технологія в роботі класних керівників та педагогів-організаторів» (ведуча – Ольга Тарасова, методист кафедри управління освітою ЛОІППО).

DSC04328Семінар став для педагогів ще однією сходинкою на шляху до професійної майстерності, про що свідчать відгуки учасників: Семінар з теми «Критичне мислення – освітня технологія виховання сучасної особистості» виявився дуже цікавим та повчальним для мене, як для дорослої людини, яка вже має можливість та вміння складати власну думку. Я навчилася аналізувати факти з іншої точки зору, що для мене є корисним, і я обов’язково буду використовувати це набуте мною вміння у майбутньому (педагог-організатор Сватівської ЗОШ І–ІІІ ст. № 8). Семінар цікавий, емоційно насичений, змістовний. Я отримала багато потрібної інформації (педагог-організатор Бондарівської гімназії Марківського р-ну).