У Луганському обласному військовому ліцеї у Кремінній вручили погони ліцеїстам-першокурсникам



Новий  2021-2022 навчальний рік у Луганському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» розпочали з традиційних урочистостей, які проходили на спортивному комплексі ліцею.

Привітати з початком навчального року вихованців єдиного на Луганщині спеціалізованого військового закладу освіти прибули Командувач Операцією об`єднаних сил генерал-лейтенант Олександр ПАВЛЮК, заступниця голови Луганської обласної державної адміністрації із соціальних та гуманітарних питань Катерина БЕЗГИНСЬКА, офіцери штабу командування Операцією об`єднаних сил, представники батьківської громадськості ліцею.

112 першокурсників  отримали  свої перші ліцейські погони  і щирі побажання від гостей та начальника ліцею бригадного генерала Валерія ЄМБАКОВА. Вчителям  ліцею з нагоди Дня знань були теплі слова та квіти від ліцеїстів другого курсу. Атмосфера свята була урочистою та хвилюючою.  Усім сподобалась пісня  у виконанні ансамблю ліцею «Піксель» та старшого лейтенанта Костянтина КЛИМЕНКА.

Завершилось шикування виконанням Ліцейської пісні, яку вже співали разом з другокурсниками і  першокурсники ліцею. Тож нехай новий навчальний рік пройде успішно і результативно як для кадетів, так і для педагогів. Чудових ідей і захоплюючих занять, високих оцінок і гідних перемог!

https://drive.google.com/file/d/1Ez33q3ugczZopoX2Y2tSLigIocacpBsh/view