У Сєвєродонецькому ВПУ привчаються до безпеки руху



Сєвєродонецьке Вище професійне училище активно долучилося до Всеукраїнського тижня безпеки руху. Звісно, кращими консультантами тут були майбутні фахівці з автотранспорту та їхні педагоги. Але й усі інші показали, що налаштовані бути дисциплінованими на вулицях як учасники дорожнього руху, пішоходи.

Учнів захопив тематичний конкурс плакатів. Його учасники виявили в своїх роботах креативність, творчий підхід. Виставка цих робіт ще раз нагадала правила, додержання яких зберігає життя та здоров’я.Міцні знання та глибоке розуміння таких правил продемонстрували учасники училищної олімпіади, яка пройшла за програмою Тижня. Перемогла в ній Анна Деревицька з тринадцятої групи. Друге місце розділили її одногрупники Вікторія Малолєтня та Яна Стріхар, а також Дмитро Борисов з дванадцятої групи. Третє місце посів Михайло Молодкін з групи №9.

Практичні поради та навички щодо надання домедичної допомоги постраждалим у ДТП учні одержали на уроці від представників міської організації Товариства Червоного Хреста України. Ті розтлумачили, як потрібно діяти в таких випадках, показали, як саме надається допомога. А потім перевірили, чи вдається це юнакам та дівчатам. Виявилося, що вдається.