У 2017/2018 навчальному році у спортивному ліцеї-інтернаті відкрито три нових спортивних відділення



КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» – спеціалізований навчальний заклад спортивної профілю, що забезпечує відбір та спортивну підготовку обдарованих дітей та молоді, створює умови для розвитку їх індивідуальних здібностей з метою досягнення високих спортивних результатів, поповнення національних збірних команд у поєднання із здобуттям учнями повної загальної середньої освіти.

У минулому навчальному році у спортивному ліцеї-інтернаті функціонували відділення футболу, легкої атлетики,  греко-римської боротьби, важкої атлетики.

У 2017/2018 навчальному році  відкрито три нових спортивних відділення: плавання, велоспорт, дзюдо.

На сьогодні у закладі навчається 142 учня,  з яких 3 дитини з особливими освітніми потребами. Так, Іванов Кирило, учень 10-б класу,  який є дитиною з обмеженими можливостями, 15-16 вересня 2017 на чемпіонаті Луганської області з легкої атлетики серед юнаків виконав норматив майстра спорту України. Наразі у навчальному закладі ведеться робота щодо відкриття класу з інклюзивною формою навчання. 

Також з 2017 року у ліцеї-інтернаті введена  дистанційна форма навчання. На даний момент на дистанційному навчанні знаходяться 2 ліцеїсти, які успішно поєднують навчальний і тренувальний процеси.

Сім з восьми  випускників закладу (з них 4 учні  мають статус внутрішньо переміщених осіб) по закінченні 2016/2017 навчального року поступили на бюджетну форму навчання до вищих навчальних закладів на факультети фізичного виховання і спорту та хореографії.

Побажаємо ліцеїстам успіхів у навчанні та досягненні високих спортивних результатів!