Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді – переможець Всеукраїнського конкурсу «Освітній Оскар – 2017»



19 січня 2018 року у Всеукраїнському прес-центрі Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ” відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Освітній Оскар-2017».

Конкурс проводився ТОВ «Видавнича група «Шкільний світ» під патронатом Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

На заході були присутні: Марина Мосієнко – генеральний директор ТОВ «Видавнича група «Шкільний світ»; Василь Кремень – президент НАПН України; Павло Хобзей – заступник міністра освіти України; Дар’я Долгова – шеф-редактор ТОВ «Видавнича група «Шкільний світ» та інші почесні гості.

Конкурс мав на меті знайти й поширити найкращий інноваційний досвід останніх років у системі освіти України, зокрема Концепції Нової української школи; відзначити обдарованих педагогів та учнів на державному рівні, піднести імідж освітян.

Нагородження відбулося за 19-ма номінаціями, за якими відзначили вчителів, працівників освіти, управлінців в сфері освіти, а також навчальні заклади.

«Є концепція Нової української школи, і ця концепція позитивно сприймається суспільством. Завдання для Міністерства освіти та науки, Педагогічної академії та освітян – цю концепцію реалізувати… Я сподіваюся, що ті 147 освітян із 23 областей України, які взяли участь в конкурсі, – це наші агенти змін, на яких ми маємо спиратися в реалізації нашої реформи. Бо вчитель є серцевиною освітнього процесу, людиною яка розвиває, показує приклад, сприяє формуванню цінностей і ставлень, формуванню компетентностей», – сказав на церемонії нагородження заступник міністра освіти та науки Павло Хобзей.

Так, в номінації «Позашкільний навчальний заклад» перемогу отримав Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді відділу освіти Сєвєродонецької міської ради Луганської області. На церемонії нагородження наш заклад представляли директор Борисова Лариса Леонідівна та методист Терешкова Марина Василівна. З рук заступника міністра освіти і науки Павла Хобзея та президента НАПН України Василя Кременя вони отримали Диплом переможця та  символічну статуетку «Освітній Оскар – 2017».

Вітаємо колектив, відділ освіти, Сєвєродонецьку міську раду – всіх причетних до цієї почесної нагороди!!!