Чемпіонат Луганської області з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях – 2017 (24 – 26 лютий 2017 р., м. Сєвєродонецьк)



25 лютого 2017 року на базі спеціалізованої спортивної зали СЗШ № 12 м. Сєвєродонецька відбувся Чемпіонат Луганської області з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед юнаків, який проводився Департаментом освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, Управлінням молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, Федерацією спортивного туризму Луганської області) та Центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді відділу освіти Сєвєродонецької міської ради).

У чемпіонаті брали участь команди міст та районів Луганської області: Нововодянської школи Кремінського району, Будинку дитячо-юнацької творчості м. Старобільська, військово-спортивного клубу «Сокіл» м. Лисичанська, Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді м. Рубіжне і команди Сєверодонецького Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді. На урочистому відкритті були присутні гості: – начальник відділу професійної освіти і науки Департаменту освіти і науки ЛОДА Поскрякова Тетяна Миколаївна; – заступник начальника відділу освіти Сєвєродонецької міської ради Подоляка Руслан Іванович; – представники президії Федерації спортивного туризму Луганської області.

У змаганнях взяли участь понад 80 дітей старшої, середньої та молодшої вікових груп. Діти змагалися на дистанціях 1 і 2 класу. Програма змагань складалася з особисто-командних змагань на дистанції «Смуга перешкод» та командних змагань двійок-зв’язок на дистанції «Смуга перешкод» (для команд старшої та середньої вікових груп), згідно Правил змагань зі спортивного туризму. Головний суддя Чемпіонату – голова Федерації спортивного туризму Луганської області Вертеленко Олександр Григорійович.

За результатами змагань місця в загальнокомандному заліку розподілилися наступним чином:

Молодша група (2004-2005 р.н.):
1 місце – команда Сєвєродонецьк-1 (керівник Вертеленко Олена Іванівна);
2 місце – команда Сєвєродонецьк-2 (керівник Гузь Любов Олексіївна);
3 місце – команда міста Лисичанська (керівник Костиря Петро Олександрович).
Середня група (2002-2003 р.н.):
1 місце – Сєвєродонецьк -1 (керівник Вертеленко Олена Іванівна);
2 місце – команда Кремінського району (керівник Кияшко Григорій Трохимович);
3 місце – команда Сєвєродонецьк-2 (керівник Гузь Любов Олексіївна).
Старша група (2000-2001 р.н.):
1 місце – команда Кремінського району (керівник Кияшко Григорій Трохимович);
2 місце – команда міста Лисичанська (керівник Костиря Петро Олександрович);
3 місце – команда Рубіжне-1 (керівник Тарасенко Ігор Миколайович).

Переможці та призери Чемпіонату були нагороджені грамотами та медалями Управління молоді та сорту Луганської ОДА та грамотами Федерації спортивного туризму Луганської області.