Чемпіонат Луганської області з ТПТ у закритих приміщеннях серед учнівської молоді – 2018



24 лютого 2018 року у м. Рубіжному на базі загальноосвітньої школи № 8 відбувся Чемпіонат Луганської області (ІІ етап Чемпіонату України) з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської молоді.

Організаторами заходу стали Департамент освіти і науки Луганської облдержадміністрації та Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства. 129 учасників з 11 міст і районів Луганської області з’їхались до місця змагань.

Під час урочистого відкриття змагань присутніх привітав Козорєзов Андрій Миколайович, головний спеціаліст відділу професійної освіти і науки Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації, який від імені директора Департаменту Стецюка Юрія Вікторовича побажав учасникам успіхів у змаганнях. Також до учасників звернулися Сідєльнікова Тетяна Василівна, директор Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства та головний суддя змагань Вертеленко Олександр і побажали юним спортсменам перемог, нових друзів та позитивних емоцій.

Програма Чемпіонату складалась з особисто-командних змагань в трьох вікових групах на дистанції «Смуга перешкод», де учасники долали навісну переправу, маятник, переправу по колоді, підйом спортивним способом, траверс, спуск «дюльфером» та ін.

За підсумками Чемпіонату у загальнокомандному заліку визначилися переможці:

  • Серед молодшої вікової групи:

І місце – команда Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства;

ІІ місце – команда Сєвєродонецького Центру туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді;

ІІІ місце – команда Біловодської гімназії;

  • Серед середньої та старшої вікових груп:

І місце – команда Сєвєродонецького Центру туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді;

ІІ місце – команда м. Рубіжного;

ІІІ місце – команда Попаснянського району.

В особистому заліку грамотами Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації та медалями були нагороджені представники команд Сєвєродонецького ЦТКЕУМ, м. Рубіжного, м. Лисичанська, Попаснянського району та ЛОЦДЮТК.

Змагання завершилися і сподіваємося на наступні зустрічі.