Щастинська обласна санаторна школа взяла участь у Всеукраїнському онлайн зборі лідерів учнівського самоврядування «Лідерський челендж»



«Лідер – це такий своєрідний вектор руху всього колективу… Ефективність лідерства визначається в успішності реалізації прийнятих рішень», – слова Середницької Алли, начальника відділу позашкільної освіти, виховної роботи та психологічного супроводу Міністерства освіти і науки України.      І дійсно, лідери, особливо шкільні – це ті люди, які визначають напрямок роботи та є опорою всього колективу однодумців.

Щастинська обласна санаторна школа взяла участь у Всеукраїнському онлайн зборі лідерів учнівського самоврядування «Лідерський челендж». Заклад освіти презентував лише фрагмент свого учнівського життя і достойно представив Луганську область на державному рівні.

Привітав учасників тимчасово виконуючий обов’язки Міністра освіти і науки України Шкарлет Сергій, поділившись власним досвідом роботи в самоврядуванні.

Зустріч відбулася за участі Салькова Віктора, виконуючого обов’язки директора Директорату дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти, Демедюка Юрія, керівника експертної групи з питань позашкільної освіти та Середницької Алли, які побажали учнівському самоврядуванню розвитку та творчих успіхів.

Представник Цивільно-військового співробітництва – CIMIC, Руслан Мирошниченко, зазначив, що наступні збори Лідерів учнівського самоврядування, за можливості, будуть проведені більш масштабно та на свіжому повітрі.

Пишаємося успіхами лідерів учнівського самоврядування Щастинської обласної санаторної школи!