Щасти тобі, випускнику!



19 травня 2018 року на базі комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» відбулося традиційне урочисте вручення свідоцтв про закінчення Обласної очно-заочної школи.

80 найталановитіших  юнаків та дівчат Луганщини, що колись обрали собі для дослідження та наукових експериментів певну наукову галузь, знову зібрались разом у затишних стінах нашої малої академії. Це випускники 16 секцій «Журналістика», «Правознавство», «Українська мова», «Українська література», «Історія України», «Історичне краєзнавство», «Екологія», «Ботаніка та зоологія», «Медицина», «Охорона довкілля та раціональне природокористування», «Хімія», «Авіа-, ракетобудування та робототехніка», «Електроніка та приладобудування», «Науково-технічна творчість та винахідництво», «Математичне моделювання». «Технологічні процеси та перспективні технології». Протягом трьох років діти експериментували та доводили всім життєдайність та наукову значимість власних теорій, а відтепер вони поповнять лави найпрестижніших вишів країни.

Нашім манівцям є що пригадати, бо навчання у малій академії це яскраві враження, нові знайомства з однодумцями з усієї України,  наукові конференції, виставки, Міжнародні та Всеукраїнські конкурси, літні наукові школи.

Випускникам Луганської обласної малої академії наук 2018 року є чим пишатись, бо цьогоріч делегації кращих представників нашої МАН на 7 наукових відділеннях у Києві захищали свої науково-дослідницькі роботи та відстоювали власні висококласні дослідження і розробки в обраній галузі. У результаті 2  кращих учнів Обласної очно-заочної школи стали переможцями Всеукраїнського конкурсу-захисту у столиці України.

Випускники 2018 щиро подякували  колективу комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді» та своїм науковим керівникам. Учні зазначили, що протягом трьох років навчання педагоги завжди їх  підтримували, по-батьківськи опікувалися ними. Разом з керівниками учні опановували, досліджували, експериментували та доводили життєдайність та наукову значимість власних теорій.

У цей день зі сцени лунали напутні слова від керівництва та методистів Луганської обласної малої академії наук,  а також наукових керівників учнів, що три роки поспіль передавали своїм вихованцям власні знання та вміння, дарували їм натхнення, ентузіазм та гарний настрій. Щиро бажаємо всім нашим випускникам попутнього вітру, життєвих перемог на відкриттів на науковій ниві!