«Щоб Україна в мирі жила!»: виступ Луганської збірної на фестивалі Ліги сміху в Одесі підкорив суддів та глядачів



На фестивалі гумору в Одесі стартував новий сезон «Ліги сміху» – Чемпіонату України з гумору. 23 команди, серед яких і Луганська збірна, пройшли відбіркові тури та змагатимуться далі за участь у фіналі.

Перед виступом луганчани подякували за підтримку та допомогу ректору Луганського державного університету внутрішніх справ ім.Е.О.Дідоренка Віталію Комарницькому та голові облдержадміністрації Луганської області Юрію Гарбузу.

Вже на першому гала-концерті своїми «гострими» жартами, акторською майстерністю, патріотичним настроєм команда фактично підкорила глядацьку залу та суддів. Після того, як учасники виконали фінальну пісню «Щоб Україна в мирі жила!», їм аплодували стоячи. Команда Луганської збірної увійшла до 3-го Сезону Ліги сміху та буде боротися за кубок чемпіонів з гумору.

Серед членів журі, які бажали стати тренерами команди у Сезоні, луганчани обрали Олену Кравець. Отже, підкоряти нові вершини команда буде вже у березні цього року в Києві, де відбудеться 1/16 фіналу Чемпіонату. Команда сподівається на підтримку вболівальників, усіх, хто цінує гарний гумор.

Бажаємо Луганській збірній нових перемог, вболіваємо разом!

Відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=IFYIWhmMKxs