Щоденник проекту «Змінимо країну разом!»



Наступне, про що варто сказати.

День десятий, 03 травня 2017

Департамент освіти і науки Луганської ОДА

Департамент освіти і науки висловлює щиру вдячність підписантам Угоди про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою та Луганською обласною державною адміністрацією, обласною військово-цивільною адміністрацією за проектом «Змінимо країну разом».

Традиційні хліб-сіль на вишитих рушниках, зворушливі поетичні привітання, екскурсії закладами і далі – щоденне занурення в світ, який веде до думки про те, що ніхто і ніколи не зможе роз’єднати братні народи сходу та заходу. Ми однакові, ми не говоримо про патріотизм, ми живемо патріотизмом! Ми з впевненістю можемо говорити, що ділові, взаємовигідні, плідні стосунки встановлені НАЗАВЖДИ!

Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

Щиро вдячні шановним колегам із Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за теплу зустріч, плідну співпрацю, можливість професійного спілкування та взаємного збагачення досвідом! Хай засіяна невтомною працею освітянська нива Львівщини дасть врожай новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі.

м. Сєвєродонецьк

Висловлюємо свою найщирішу вдячність за запрошення взяти участь у вельми важливому освітянському проекті «Змінимо країну разом!», який сприяє єднанню душ і сердець педагогів Луганщини і Львівщини. Спасибі за дружній прийом, гостинність, плідну співпрацю. Сподіваємось, що домовленості, які досягнуто в рамках цього проекту, сприятимуть створенню щасливого майбутнього наших дітей.

м. Лисичанськ

Позитивні емоції, гарний настрій, неймовірні враження – такі відчуття переповнюють нас. Вдячні всім, хто організував цю поїздку, за можливість побачити роботу колег і презентувати власний досвід. Сподіваємося на подальшу співпрацю з львівськими педагогами. Проект «Змінимо країну разом», дійсно, об’єднав наші регіони.

м. Рубіжне

Делегація освітян м. Рубіжного приємно вражена високим рівнем професіоналізму наших колег зі Львівщини. Горді за їх високі досягнення в інтелектуальному та творчому розвитку молодого покоління. На нашу думку, відбулась професійна і культурна комунікація між педагогами Львівщини і Луганщини. Проект підтвердив, що ми працюємо над однією метою – навчання та виховання справжнього патріота та захисника Вітчизни. Щиро вдячні за високий рівень організації нашого перебування на Львівщині!

Біловодський район

Перебування на Львівщині перевершило всі сподівання. Ми багато чули про чарівність та унікальність цього краю, гостинність галичан. А тепер змогли переконатися в цьому та відчути турботу та підтримку колег-львів’ян, які щедро ділились власними освітніми інноваціями та з великою зацікавленістю сприймали презентацію нашого досвіду. Це вдалий проект подальшої тісної співпраці педагогів Луганщини та Львівщини на освітянській ниві.

Білокуракинський район

Поїздка до Львова надзвичайно важлива та необхідна. Нам пощастило відвідати навчальні заклади Львівської області. Ми мали можливість поділитися досвідом своєї роботи та ознайомитися з формами і методами роботи колег із Західної України. Такі зустрічі та спілкування дають змогу зробити висновок, що ми виконуємо одну справу, йдемо в одному напрямку – виховуємо громадянина України. А також вони дозволяють зблизитися духовно і спонукають до подальшої співпраці. Щиро дякуємо організаторам цієї поїздки за надану можливість спілкування із західними колегами і змістовний відпочинок!

Кремінський район

Львів – це музей!

Львів – це цікаві зустрічі!

Львів – це приємні щирі люди…

Вражені історичними пам’ятками, співпрацею з освітянами Галичини. Прагнемо продовжити дружні стосунки. Дякуємо організаторам за своєчасний проект «Змінимо країну разом!»

Марківський район

Педагогічне партнерство та обмін досвідом у рамках проекту «Змінимо країну разом» стало гарною можливістю поповнити скарбницю педагогічних надбань і поділитися власними напрацюваннями. Вдало організована змістовна культурна програма дозволила відчути місцевий колорит, поринути в історичну культуру міста. Від проекту залишилися лише позитивні враження, стійкі переконання, що освіта Заходу і Сходу завжди відкрита для плідної співпраці з колегами на тернистій педагогічній ниві. А щире невимушене спілкування ще раз впевнило у єдності і неподільності нашого народу.

Міловський район

Вражені відкритістю та гостинністю людей, з якими довелося спілкуватися. Поповнити освітянську скарбницю інноваційними підходами до організації навчально-виховного процесу. Вражені красою м. Львова, його історією та архітектурою. Переконані, що тільки разом ми зможемо змінити нашу країну.

Новоайдарський район

Висловлюємо щиру вдячність за професіоналізм педагогів, патріотизм, гостинність, які надовго залишаться в наших серцях. Ми веземо з собою із Львівщини цінний духовний скарб – нашу єдину гарячу любов до рідної мови, пісні, звичаї України. Під час зустрічей та спілкування з освітянами Львівщини ми з’ясували, що ми рухаємось в єдиному напрямку та віримо, що змінимо країну разом.

Новопсковський район

Освітяни Новопсковщини дуже задоволені участю в проекті «Змінимо країну разом», який дав можливість обмінятись досвідом, познайомитись із життям шкіл Львівщини, попрацювати з учнями цього регіону, знайти нових друзів.  Теплою і приємною була зустріч із вчителями Львівщини, які восени 2016 року побували в Луганській області та з якими у нас встановились щирі й дружні стосунки. Ми дуже вдячні організаторам проекту, особисто голові Луганської обласної державної військово-цивільної адміністрації Ю. Г. Гарбузу та директору Департаменту освіти і науки Луганської ОДА Ю. В. Стецюку і бажаємо, щоб ця справа стала доброю традицією, яка ще більше згуртує освітян України.

Попаснянський район

Велика подяка освітянам Львівщини за максимум вражень, комфорту, приємного спілкування. Побачили багато, почули ще більше, надихались цілющим повітрям Карпат. Кількаденне відрядження пролетіло миттєво, залишивши найтепліші спогади.

Сватівський район

Перебуваючи в рамках проекту «Змінимо країну разом!» на Галичині, ми отримали незабутні та позитивні емоції. Спілкування з освітянською елітою Львівщини, знайомство з навчальними закладами, відвідування пам’ятних місць регіону залишили неперевершені враження та ще раз довели – ми єдина Україна. Дякуємо організаторам освітнього проекту за надану можливість доторкнутися до культурно-історичної спадщини Західної України.

Станично-Луганський район

Ми дуже раді, що випала нагода познайомитися з досвідом роботи вчителів, які працюють у західній частині нашої країни. Дуже вразила гостинність галичан та велике бажання зробити наше перебування на Львівщині приємним та насиченим. Також хочемо відзначити високий рівень духовного виховання учнів у школах. З великим задоволенням передати своїм колегам та дітям частинку львівської щирості, щедрості та духовного тепла. Повертаємось на Луганщину з незабутніми враженнями.

Старобільський район

Завдяки проекту «Змінимо країну разом» ми провели десять незабутніх днів у Львові. Дуже вражені гостинністю, щирістю, відкритістю та доброзичливістю господарів. Наша зустріч є свідченням небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні. За сприянням керівництва двох областей та освітянської спільноти, можливість обміну педагогічними знаннями та ідеями стала реальною. Бажаємо Вам здоров’я, добра, процвітання та натхнення в роботі.

Троїцький район

Вдячні за вогник тепла, щирість та людяність, які ми відчули на Львівщині. Спасибі Вам, що Ви на світі є, львів’яни! Що сієте добро, як щедрий колос! Хай в домі Вашім завжди буде світло! Незабутні зустрічі, конструктивні розмови, відвідування визначних місць Львівщини – такий багаж неповторних вражень ми веземо з собою на Луганщину!