Щоденник проекту «Змінимо країну разом!»



День перший, 24 квітня 2017

Візит до однодумців

Важливою подією для освітян Луганщини став другий візит до м. Львова в рамках проекту «Змінимо країну разом!», який набирає обертів. На педагогічних працівників покладено важливу місію щодо навчання та виховання підростаючого покоління. З метою впровадження концепції Нової української школи делегація освітян вирушила з міста Сєвєродонецька до міста Лева.

День другий, 25 квітня 2017

Радісна мить

Довгоочікувана зустріч з колегами Львівщини відбулася в теплій,   дружній партнерській атмосфері, бо всі освітяни є однодумцями. Незважаючи на довгу дорогу, кожен учасник проекту відчув доброзичливе ставлення господарів, їх гостинність, добрі наміри та бажання до спілкування.

 

День третій, 26 квітня 2017

Спільна нарада

У Львівському Будинку вчених відбулася урочиста зустріч голови Львівської обласної ради з керівниками Департаментів освіти, начальниками відділів освіти, завідуючими методичними кабінетами (центрами), директорами шкіл та дитячих садків Львівщини та Луганщини щодо обміну педагогічними працівниками між регіонами. До всіх присутніх звернувся голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, який зазначив: «Такі обміни показують нашу єдність. Такі обміни доводять, що Україна нероздільна. Такі обміни – символ духу, волі, патріотизму українського народу. Перемога обов’язково буде за нами!»  Від Львівської обласної ради освітяни Луганщини отримали подарунки. У свою чергу директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк зачитав і передав вітальний лист від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника  обласної  військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, в якому зазначено: «…ми, українці, єдиний народ, що наша країна неподільна і суверенна. Це завдання вдалося реалізувати у проекті співпраці із західними областями «Змінимо країну разом!». За доброю українською традицією колеги зі Сходу передали галичанам запашний коровай та подарунки. Директори Департаментів освіти, Любомира Мандзій та Юрій Стецюк, презентували систему роботи своїх регіонів. Представники делегації міст та районів Луганської області поділилися досвідом  професійної діяльності, своїми досягненнями, планами на майбутнє та побажали один одному успіхів у подальшій роботі. На завершення зустрічі була проведена цікава та пізнавальна пішохідна екскурсія визначними історичними місцями Львова.