Щорічний обласний конкурс пошуково-дослідницьких робіт «Героїв пам’ятаємо імена» серед дітей та молоді Луганської області



З 10 квітня по 10 червня 2020 року буде проводитися щорічний обласний конкурс пошуково-дослідницьких робіт «Героїв пам’ятаємо імена» серед дітей та молоді Луганської області.

Конкурс проводиться з метою вшанування і збереження пам’яті про живих та полеглих захисників Вітчизни, учасників антитерористичної операції, жителів Луганщини – героїв Другої світової війни.

До участі у Конкурсі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, учні позашкільних навчальних закладів освіти, учні професійно-технічних навчальних закладів освіти Луганської області.

Учасники, які бажають взяти участь у Конкурсі, подають до Оргкомітету заповнену заявку та роботу на цифровому носії (USB-накопичувачі (флеш карта) або CD) та її паперовий варіант. Заявка подається особисто або поштою Луганському обласному центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства за адресою: вулиця Донецька, будинок 1, місто Сєвєродонецьк, Луганська область, 93400 та на електронну адресу: locdutk2017@ukr.net до 10 квітня 2020 року за поштовим штемпелем.

Роботи приймаються виконані колективно або індивідуально.

Положення про Конкурс можна знайти на сайті Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства за посиланням https://locdutk.lg.ua.

Наказ “Про організацію та проведення щорічного обласного конкурсу пошуково-дослідницьких робіт “Героїв пам`ятаємо імена” серед дітей та молоді Луганської області”