Юний дослідник Луганщини здобув нагороду на інтернет-олімпіаді



З вересня 2019 року по травень 2020 року проходила Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань – 2020″, яка проводилась Національним еколого – натуралістичним центром учнівської молоді МОН України.

Метою Олімпіади є виявлення та розвиток творчих здібностей учнів, підвищення зацікавленості до навчання, створення умов для інтелектуального розвитку, підтримки обдарованих дітей, зокрема сприяння у професійній орієнтації та продовженні навчання учнів; пропагування наукових знань, об’єднання талановитої молоді України.

Учасниками Олімпіади були учні закладів загальної середньої, професійно-технічної і позашкільної освіти віком від 8 до 17 років включно (3-11 класи).

Олімпіада проводилась у два етапи.

У першому етапі треба було пройти тестування за обраною дисципліною.

До участі у ІІ етапі були допущені переможці І етапу.

Другий (фінальний) етап проводився у форматі відео-демонстрації власного проекту.

За підсумками проведення Олімпіади учень 6 класу Кремінської ЗОШ №1, вихованець гуртка «Юний еколог» Луганського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Мізірний Михайло виборов третє місце та був нагороджений дипломом ІІІ ступеня у категорії «Біологія». Тема його роботи «Жива і мертва вода, її вплив на ріст і розвиток рослин». Керівник гуртка Петрова Світлана Василівна.

Вітаємо Мізірного Михайла та його керівника з цим успіхом!

Бажаємо і іншим юним дослідникам, попри умови карантину, бути допитливими, спостережливими і продовжувати свою дослідницьку роботу.