Юннати Луганщини – призери Всеукраїнського дитячого  фестивалю «Україна – сад»



З 12 по 14 жовтня 2021 року в Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся ХІ Всеукраїнський фестиваль  «Україна – сад».  Захід проводився з метою відродження садівництва в Україні та  підготовки школярів до професійної самореалізації.

На Фестивалі   Луганську  область представляли учні Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 9 Лисичанської ВЦА: Коженкова Юлія, Терещенко Карина та Куценко Альона.

Учасники Фестивалю відвідали виставку досягнень дитячих об`єднань з садівництва, виступили з доповіддю під час науково-практичної конференції, відвідали майстер-клас з питань садівництва.

До Дня захисників і захисниць України, 14 жовтня, учасниками Фестивалю було закладено ліщинову алею. Юні натуралісти висаджували саджанці кущів на території Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Для учасників заходу були організовані екскурсії до Національного ботанічного саду  ім. М.М. Гришка Національної академії наук України, визначними місцями столиці.

За результатами участі у Всеукраїнському фестивалі ,,Україна – сад” команда Луганської області посіла ІІІ місце і нагороджена дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Пишаємося нашими переможцями та бажаємо творчих успіхів!