ЮНІСЕФ допомагає навчальним закладам Луганщини комп’ютерною технікою



В умовах реформування загальної середньої освіти України особливого значення набуває завдання створення нового освітнього простору  навчальних закладів, яке полягає у модернізації будівель та приміщень шкіл, обладнанні навчальних кабінетів та навчального простору у відповідності до сучасних потреб сфери освіти. Особливої уваги потребує питання оснащення закладів освіти сучасною комп’ютерною технікою.

З метою сприяння покращанню матеріально-технічної бази закладів освіти Луганщини Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Європейського Фонду ЕКО передав до загальноосвітніх навчальних закладів Попаснянського району 50 комп’ютерів. У новому навчальному році вони допомагатимуть опановувати навчальні предмети учням Попаснянської ЗОШ № 20, Попаснянської ЗОШ № 25, Тошківської ЗОШ № 23, Тошківського та Нижненського  НВК. 

Також по 1 комп’ютеру отримали опорні дошкільні навчальні заклади проекту ЮНІСЕФ «Садочок-простір дружній для дитини»:  ДНЗ № 2 м. Кремінна, ДНЗ № 1 м. Попасна та ДНЗ № 3 м. Сватове.

Департамент освіти і науки Луганської облдержадміністрації дякує ЮНІСЕФ за підтримку розвитку закладів освіти області та сподівається на подальшу плідну співпрацю.