Юрій Гарбуз: Вихованці обласного військового ліцею-інтернату – майбутнє Збройних Сил України



Сьогодні, 4 грудня, відкрито спортивний зал у КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», що у Кремінній.

В урочистостях узяв участь голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

«Вихованці обласного військового ліцею-інтернату – майбутнє Збройних Сил України!» – наголосив очільник області.

Також, звертаючись до військовослужбовців та ліцеїстів, Юрій Гарбуз привітав їх з прийдешнім Днем Збройних Сил України: «Бажаю майбутнім захисникам України стійкості бойового духу і вірного служіння Українському народові!Подарунком до свята став новий спортивний комплекс. На об’єкті виконані роботи з улаштування системи водопостачання, каналізації, електропостачання, теплопостачання, пожежогасіння, приточно-витяжної вентиляції, монтаж освітлення, проведені опоряджувальні роботи та благоустрій території.

Новий спортзал дозволить значно поліпшити умови виховання дітей у ліцеї-інтернаті, зокрема, зайняття фізичною культурою. Також це дозволить проводити різноманітні спортивні змагання та інші заходи.

Загальна вартість затвердженої кошторисної документації на будівництво об’єкту склала 11,5 млн гривень.

Введена в експлуатацію будівля спортивного залу має наступні техніко-економічні показники: площа забудівлі – 653,2 м², розміри будівлі – 36 х 18,4 м, висота приміщення – 9 м.

За попередніми розрахунками, під час занять у залі можуть знаходитися 36 учнів. Одночасно у тренажерному залі займатимуться 15 вихованців.

«Для створення належних умов для виховання ліцеїстів вже цього року завершаться роботи з ремонту покрівлі, утеплення фасаду закладу. На наступний рік заплановано провести внутрішні ремонті роботи, реконструкцію стадіону та їдальні», – відзначив Юрій Гарбуз.

Джерело: http://loga.gov.ua/oda/press/news/yuriy_garbuz_vihovanci_oblasnogo_viyskovogo_liceyu_internatu_maybutnie_zbroynih_sil